Üniversite öğrencisinin şüpheli ölümü

KÜTAHYA'da arkadaşları ile içki içtikten sonra kaldığı yurda dönen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Tarık Demirparmak, odasında ölü bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2016 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite öğrencisinin şüpheli ölümü

Olay, Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'ndeki üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta meydana geldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Tarık Demirparmak iddialara göre dün gece arkadaşlarıyla birlikte bir restoranda içki içti. Aşırı miktarda alkol aldığı öne sürülen Demirparmak daha sonra yurda gelerek odasına çıktı. Arkadaşları sabah odaya girdiklerinde Tarık Demirparmak'ı yerde hareketsiz bir halde yatarken buldu. Yurt görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Tarık Demirparmak yaşama döndürülemedi.

Üniversitesi öğrencisi Tarık Demirparmak'ın cesedi otopsi için DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer Demirparmak'ın alkol komasından mı yoksa başka bir nedenle mi yaşamını yitirdiğinin yapılacak otopsi sonrasında belirleneceğini bildirdi.

Oğuzhan KILIÇ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber